I går var det äntligen dags för Johanna och Jim att bli herr och fru Rosendahl och jag hade fått den stora äran att göra deras bröllopstårtor 🤗
Den tårta jag planerat för i flera veckor skulle äntligen börja att ta form.
Den rektangulära tårtan innehöll dumlefluff och blåbärsmousse helt enligt brudparets önskemål. Den var sedan spacklad med smörkräm och täckt av vit vaniljsmakande sockerpasta. Kanterna pryddes av diamantmönster samt pärlemovita pärlor och ovanpå fanns en specialdesignad krona, en blomsterdekoration av rosor samt en baderoll med deras nya efternamn.
3våningstårtan skulle toppas av ett brudpar och fylldes också den enligt brudparets egna önskemål nämligen med hjortronmousse i kombination av vaniljmousse. Även den var spacklad med smörkräm och täckt av vaniljsmakande sockerpasta. Tårtan var sparsam i deltaljer för att inte ta fokus från brudparet som skulle stå ovanpå men den täcktes ändå i silverglitter och fick ljusrosa sidenband runt de nedre kanterna för en lite glammig och romantisk look.